Atgal

Mokslinė-praktinė konferencija ,,Sveikatos priežiūros specialistas ir pacientas – onkologinės ligos kelyje"

   Rgs. 20, 2024

Mokslinė praktinė konferencija

KVIETIMAS– PROGRAMA

Išankstinė registracija į konferenciją vyksta iki 2024-09-10 d. (nebelikus vietų, registracija gali būti stabdoma anksčiau laiko).

Konferencija skirta: visų specializacijų bendrosios praktikos slaugytojams, išplėstinės praktikos slaugytojams, akušeriams, biomedicinos technologams, radiologijos technologams, medicinos biologams, gydytojų odontologų padėjėjams, visuomenės sveikatos priežiūros specialistams, dietistams, kineziterapeutams, ergoterapeutams, masažuotojams, socialiniams darbuotojams, optometrininkams, slaugytojo padėjėjams.

Konferencijos dalyvio mokestis – 25 Eur.

Nacionalinio vėžio instituto (NVI) darbuotojams bei Lietuvos operacinės slaugytojų draugijos (LOSD) nariams nemokamai.

Dalyvio mokestį prašome pervesti į Lietuvos operacinės slaugytojų draugijos banko sąskaitą:

AB bankas ,,Swedbank” b/k: 73000

Sąskaitos Nr.: LT 427300010002486768

Mokėjimo paskirtyje prašome nurodyti: dalyvio vardas, pavardė, mokestis už 2024-09-20 d. konferenciją. Mokėjimas priimamas tik bankiniu pavedimu.

Registracija vykdoma el. paštu losddraugija.konferencija@gmail.com.

Registruojantis prašome nurodyti dalyvio vardą, pavardę, įstaigą, kurioje dirbate, telefono numerį bei pridėti dalyvio mokesčio kvitą.

Apie dalyvavimo patvirtinimą informuosime per savaitę registracijos metu nurodytu el. paštu.

Kontaktai pasiteirauti: tel.: +370 680 50324, el. paštu: losddraugija.konferencija@gmail.com

Kvalifikacijos kėlimo pažymėjimai (5 valandų) bus išduodami tik iš anksto sumokėjusiems dalyvio mokestį ir konferencijos dieną išklausiusiems visas konferencijos temas.

Renginyje bus fotografuojama ir filmuojama, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas(-a) renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose. Šios nuotraukos ir (arba) vaizdo įrašai gali būti viešinami (pavyzdžiui, socialinio tinklo paskyroje, interneto svetainėje, žiniasklaidos portaluose, kitose žiniasklaidos priemonėse ir pan.). Renginio lankytojų vaizdo duomenų viešinimas yra susijęs su informacijos apie renginį viešinimu. Nepageidaujant būti fotografuojamiems arba nesutinkant su nuotraukų skelbimu, prašome prieš renginį apie tai informuoti renginio organizatorių.





Atnaujinta 2024-08-27 11:17