Atgal

Dėl INTERACT-EUROPE 100 projekto

   Lie. 25, 2024

Gerbiami vėžio centrų, ligoninių ir kitų organizacijų atstovai,

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad prasidėjo vėžio centrų, ligoninių ir organizacijų, atsakingų už vėžio specialistų rengimą ir akreditavimą, šaukimas dalyvauti ES projekte INTERACT-EUROPE 100.

Priklausymas elitinei 100 vėžio centrų ir kitų organizacijų grupei, kuri prisijungia prie INTERACT-EUROPE 100, yra puiki galimybė dalyvauti novatoriškame projekte, kuriuo skatinama visapusiška vėžio priežiūra Europoje..

INTERACT-EUROPE 100 pirmą kartą įgyvendins tarpdisciplininę vėžio mokymo programą visoje Europoje, skatindama tarpdisciplininį specialistų bendradarbiavimą. Taip siekiama pagerinti onkologinių pacientų gydymo rezultatus. Ši iniciatyva remiasi pradinio INTERACT-EUROPE projekto sėkme. Pradiniame projekte buvo parengta tarpdisciplininė mokymo programa, prie kurios prisidėjo švietimo organizacijos, sveikatos priežiūros specialistai, pacientų atstovai ir vėžio centrai. Minimos programos rezultatai buvo pristatyti praėjusį lapkritį Briuselyje.

Kiekviena atrinkta organizacija kviečiama paskirti onkologijos specialistų ir kitų susijusių sveikatos priežiūros specialistų komandą (iki 4 instruktorių (angl. trainer) ir ne mažiau kaip 4 dalyvių (angl.trainee), kuri stebės internetinius ir gyvai vykstančius mokymus, kuriuos adhoc sukūrė aukšto lygio profesionalai ir onkologijos srities ekspertai. 

Ši programa buvo išbandyta 2023 m. rugsėjį Lisabonoje pilotinėje grupėje. Projekto rengėjai(Europos Vėžio Organizacija) yra pasirengę ją įgyvendinti visoje Europoje!

Papildoma informacija:

• Dalyvauti gali tik organizacijos, instruktoriai ir dalyviai, kurie atitinka INTERACT-EUROPE 100 konsorciumo reikalavimus ir tinkamumo kriterijus.

*Registracijos vadovą rasite šioje nuorodoje link.

• Dalyvavimas yra nemokamas. Baigę kursą instruktoriai ir dalyviai gaus tęstinio medicininio mokymo (CME) akreditaciją..

• ES iš dalies finansuos instruktorių dalyvavimą vietoje vykstančiuose kursuose.

Visą reikalingą informaciją rasite interneto svetainėje: Impact - INTERACT-EUROPE 100 - European Cancer Organisation

Registracija vyksta el. paštu INTERACT-EUROPE100@europeancancer.org 

Pageidaujantys dalyvauti  turėtų užpildyti šią paraiškos formą application form.   Paraiškų teikimo terminas yra 2024 m. rugsėjo 30 d.





Atnaujinta 2024-07-25 08:43